Meteen naar de inhoud
Home » Burn-out Coach Haarlem » Psycholoog Burn-out Haarlem

Psycholoog Burn-out Haarlem

Waarom een psycholoog burn-out Haarlem?

Een psycholoog of burn-out coach helpt je bij het dichten van een energie lek in 1 van de 5 lagen van jouw ziel. Dit is daadwerkelijk wat er plaatsvindt bij burnout coaching. Wat is een burnout? Door dit energielek verdwijnt continue in die specifieke laag alle energie in een bodemloze put. Als het ware een zwart gat in jouw aura welke alle energie in de nabijheid opzuigt. Doe je 10 minuten iets leuks waar je vroeger wel energie van kreeg dan is het effect nu in 1 minuut weer weg. Hierdoor raak je oververmoeid en overspannen.

burn-out coach overspannen
burn-out coach overspannen?

Wat zijn de symptomen van burn-out Haarlem?

Burn-out voelt alsof je geen energie en motivatie meer hebt, alsof er een interne bron nodig is om daadwerkelijk dingen te gaan doen. Dit is meestal een teken dat je al te lang “aan het werk bent”. Bepaalde aspecten van werk zijn inherent lonend:

  1. een missie of doel hebben
  2. een gevoel van vooruitgang
  3. werk doen waarvoor we ons geschikt voelen
  4. werken met collega’s.

De energie die werkenden op de been houdt, komt van deze 4 bronnen en ook van de dingen die ons gelukkig maken en bovendien ons moreel in het algemeen een boost geven: vrienden en geliefden, eten, slapen en waardering voor de simpele geneugten van het leven. In de rol van burnout coach is het belangrijk clienten duidelijk te maken dat deze voeding weg is gevallen. Alles dat stressvol is of de grenzen van uw comfort zone verlegt, zal tegen de balans inwerken.

Soms voelt werk moeiteloos aan als het aan alle eisen voldoet: een goede samenwerking, een sterke missie, snelle vooruitgang en net genoeg om de grenzen op te kunnen zoeken. De energie stroomt vrijelijk. Zodra er meer energie of motivatie of geld binnenkomt dan dat er uit gaat is het prima.

Hoe weet je dat je met een burn-out in Haarlem te maken hebt? Neem nu contact op met de psycholoog burn-out coach Haarlem

Zodra de missie minder duidelijk is, of het werk is minder geschikt voor jou, of je doet veel te veel buiten de kaders qua uren inspanning dan komt er stress en vervolgens ook de nachtrust in gevaar. Ook wordt energie en vaak ook de hoeveelheid geld vanuit een vast inkomen of freelancer rol schaarser. Als burnout coach maak ik cliënten vaak duidelijk dat er een correlatie is met de kwaliteit van de emotionele relatie met de vader. Op een moment kan het je taak zijn om een plan te bedenken om nieuwe bronnen van inkomsten te vinden. Dit kan een enorme druk geven.

Hoe kom je er weer bovenop?

Een burn-out coach helpt je met concentreren op de verbetering van de ingaande energie stroom. Zorg beter voor jouw creatieve zelf, dat diepste, meest productieve en originele deel van jezelf dat is ontworpen om aan alle willekeurige eisen te voldoen. Het weet misschien al wat jouw volgende grote creatie zal zijn. In de rol van spirituele burnout coach help ik je met het dichten van “jouw” energielek. Hier ligt oud hartzeer aan ten grondslag.

Bereikbaarheid praktijk burn-out coach Haarlem

Psycholoog burn out coach Haarlem kan 100% online in zowel het Nederlands als het Engels. Dus wereldwijd. Face2face voor een intake gesprek is de beste keuze. En daarna healing en coaching op afstand. Optioneel is mijn praktijk goed bereikbaar voor vervolgsessies in de volgende omliggende plaatsen vanuit de regio Haarlem, Aerdenhout, Bloemendaal, Hillegom, Santpoort Zuid, Vogelenzang, Overveen, Badhoevedorp, Driehuis, Hoofddorp, Sassenheim, Zandvoort, Velserbroek, Bennebroek, Halfweg, Lisse, Vijfhuizen, Zwaanshoek, Velsen-Zuid, Bentveld, Heemstede, Santpoort Noord, Zwanenburg, IJmuiden. Zie je graag eerdaags in mijn praktijk in Haarlem.

Wanneer genezen van burnout in Haarlem?

Dit alles leidt tot gedragsverandering en tot duidelijke keuzes. Uiteindelijk zodra de energie weer goed stroomt en het lek gedicht is. Het doel van de burn-out coach Haarlem! Neem nu contact op met de psycholoog burn-out coach Haarlem